Site pictogram Beautypolish

Super handige budget beauty tips


Als je het moet doen met weinig geld en tegelijkertijd hoge schoonheidseisen is het van belang dat je met een klein budget toch heel goed voor de dag kan komen. Dit zijn zeven super handige tips om de maand weer door te komen.

1. Body scrub
Je hoeft niet per se een speciaal product in de winkel te kopen om je huid een goede scrub beurt te geven. Met een paar dingen uit de supermarkt kan je heel voordelig je eigen body scrub maken. Maak een mix van rietsuiker, olijfolie en limoen en je hebt een super effectieve, heerlijk ruikende body scrub.

2. Polka dot nagels
Nooit meer vijf keer dezelfde nagel overdoen, want met deze truc heb je altijd perfecte stipjes op je nagels. Gebruik het bobbel einde van een haarspeld en doop hem in de nagellak. Op deze manier kan je over je basislaag een mooie creatie van polka dots maken.

3. Lippenstift
Ben je aan het einde gekomen van je favoriete lippenstift? Gooi hem niet direct weg. Schep de make-up resten die nog in de huls zitten er uit en stop ze in een klein bakje. Gebruik een lippen kwastje om de lippenstift op te brengen en je kan nog een poos van je lippenstift genieten!

Ook leuk om te lezen:

Wimperextensions zijn dé trend dit jaar!

4. Appelcider azijn
Dit product kan je gebruiken voor zowel je huid als je haar. Als je het gebruikt voor je haar zal het alles wat overtollig is weghalen en een mooie glans aan het haar geven. Als je het op je huid doet, zal het werken als een bruiner en je huid een prachtige tint geven.

5. Droge lippen
Als je last hebt van barsten in je lippen kan je dat oplossen door het volgende: breek een vitamine E pil open en gebruikt de olie om je lippen te verzachten en een mooie glans te geven.

6. Diepe conditioning behandeling
Smeer een dikke laag conditioner in je haar en richt je haren naar de zon. Zo geef je je haar een extra diepe conditioning behandeling, af en toe is dat nodig en het geeft een heerlijk gevoel. Als het koud is buiten en je dus niet in de zon kunt gaan zitten, kan je de fohn gebruiken in een lage stand om hetzelfde effect te creëren.

7. Lippenstift
Lippenstift is ook heel handig voor een goedkope maar mooie make-up routine. De lippenstift breng je natuurlijk aan op je lippen, maar ook een beetje op je wangen en in combinatie met wat vaseline in de vouw van je oog. Voeg wat mascara toe en je bent klaar om te schitteren.

Mobiele versie afsluiten