Site pictogram Beautypolish

Victoria’s Secret’s haarstyliste Erika Nuijten over dé haarlook

De Nederlandse was onlangs in Parijs om daar mee te helpen met de Victoria’s Secret show van het jaar: Nuijten werd ingezet om de deelnemende Angels te voorzien van onvergetelijke coupes. Dit jaar lag de nadruk op een heel casual maar classy kapsel: losse lokken met wavy krullen. Nuijten sprak vlak voor de show met Vogue Magazine.

Dicht bij jezelf blijven

Tijdens dit gesprek benadruk de haarstyliste dat ze het belangrijk vindt dat de modellen zo dicht mogelijk bij hun eigen smaak en stijl blijven. Heeft iemand bijvoorbeeld kort haar, dan blijft dit zo. Je kunt volgens Nuijten alsnog een heel mooi trendy kapsel maken met iedere lengte. Volgens make-up artist Tom Pecheux is het geheel een ‘balance between chic Parisian and American glamour’. Aldus Erika in het interview met Vogue.

Losse look

Nuijten is vereerd dat ze mag meehelpen aan de megashow van Victoria’s Secret. Aan Vogue vertelt ze dat het thema van dit jaar beachy en wavy is en dat het allemaal helemaal niet zo strak hoeft. Juist de ‘losse’ look met een lichte slag naar achteren maakt het kapsel toegankelijk voor iedere soort vrouw. Het grote geheim van dit kapsel is een kwalitatieve prep spray voor de textuur van het kapsel en een stevige mousse voor volume bovenop het hoofd niet helemaal duidelijk of de kapper hiernaast totaal geen haarverf gebruikt, maar opmerkelijk is het in ieder geval wel.

 

Mobiele versie afsluiten