Mijn naam is Ilja Seitzinger, 27 jaar, import-Brabander en eigenaresse van Beautypolish. Dit is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en andere gezellige dingen. Liefs Ilja
Social Buttons
Volg mij op Bloglovin’

Follow on Bloglovin
Beautypolish

Vakantie || Praag here we come!

Praag baby! Samen met Madelon (je kent haar inmiddels wel, ’t vriendinnetje dat de Comics tekent) ga ik 6 daagjes naar Tsjechië. Het komt neer op 4 volle dagen door de ongunstige vliegtijden, maar dat gaat de pret niet drukken! We kijken al 5 maanden uit naar onze vakantie en het is nog tot 2 weken geleden spannend geweest wat de bestemming nou zou worden… Barçalona, Rome en Lissabon, alles is voorbij gekomen. Uiteindelijk vonden we een hele leuke aanbieding voor 5 nachtjes Praag, so Praag it is ^^.

Het wordt een echte city trip en we gaan dan ook echt de toerist uithangen. Lekker shoppen, een prachtige Kathedraal bezoeken en lopen over de bekende brug met allemaal kraampjes en kunstenaars.

Natuurlijk gaan we ook lekkere restaurantjes opzoeken en hopen we hier en daar een terrasje te kunnen pakken!

Na wat gesnuffel op internet zagen we dat er ook een grote dierentuin te vinden is in Praag en voor de zekerheid nemen we ook maar onze zwemkleding mee (ergens een zwembad opzoeken bij een regenachtige dag).

Verder zit in Praag ook de DM drogist (deze zit o.a. ook in Duitsland) waar ze andere make-up merken verkopen dan hier in Nederland.

Natuurlijk gaan we ook even snoepen van de Praagse lekkernijen, broodrolletje (Trdelník) en héél veel ijsjes ^^. We vliegen vanavond rond half 8 weg en na een vlucht van 1,5 uur komen we aan in Praag. Natuurlijk gaan we daarvoor nog even rondsjouwen op Schiphol, taxfree shoppen en een lekkere Laté drinken bij Starbucks.

Er verschijnen wel gewoon nieuwe updates hier op Beautypolish, deze heb ik van te voren voor jullie klaargezet. Ik ga duimen voor lekker weer, duimen jullie mee?!

Tot zaterdag!

50 Reacties op Vakantie || Praag here we come!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge