Mijn naam is Ilja Seitzinger, 27 jaar, import-Brabander en eigenaresse van Beautypolish. Dit is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en andere gezellige dingen. Liefs Ilja
Social Buttons
Volg mij op Bloglovin’

Follow on Bloglovin
Beautypolish

Tag || Waarom draag jij make-up?

Ik doe niet zo heel vaak Tags die voorbij komen op internet, maar deze vond ik persoonlijk wel leuk om te zien. Omdat mijn huid op het moment verschrikkelijk van slag is, zie je héél goed de reden waarom ik make-up draag!

1. Wanneer ben je begonnen met het dragen van make-up?
Ik ben als kind altijd al aan het kliederen geweest met make-up. Samen met vriendinnetje Suzanne, als 4-jarige meisjes, met de make-up van m’n moeder. Écht make-up dragen deed ik pas in de eerste van het vmbo. Mijn moeder vond het namelijk nergens voor nodig dat ik op de basisschool al met make-up liep. Toen was ik het er helemaal niet mee eens, maar ik kan het nu heel goed begrijpen! Een paar jaar later, toen ik een jaar of 16 was, ben ik echt begonnen met het maken van hele ooglooks :-)

2. Hoe voel je je zonder make-up?
Zonder make-up voel ik me onzeker. Mijn huid is al een langere tijd van slag, ik lijk soms wel een krentenbol! Door al die rode plekjes, puistjes en ook blauwe kringen onder mijn ogen, voel ik me niet helemaal fijn. Alleen een beetje foundation, wat concealer, blush en mascara doen wonderen!

3. Wat vind je leuk aan make-up?
Ik vind zoveel leuk aan make-up! De luxe uitstraling, de glitter, de finishes… Maar ook iedereen past het, wat bij fashion niet het geval is. Of je nou groot, klein, dik of dun bent, het kan altijd! Ook vind ik het gaaf dat een klein beetje make-up, een lijntje eyeliner of een rode lipstick zoveel verschil kan maken.

4. Wat zijn je 3 ‘holy grail’ items?
Ik kan sowieso niet zonder concealer, foundation en mascara. Maar ik heb heel eerlijk gezegd nog niet de ‘holy grail’ varianten gevonden. Ik wissel vaak van producten en ben nog niet de ‘OMG DIE IS GEWELDIG’ foundation tegengekomen. Helaas…

Ik tag de volgende dames: Willemijn & Martine, Desiree, Suzanne

En jij? Waarom draag jij make-up?
Ik zou het leuk vinden om jouw antwoorden te lezen in de comments (kopieer hieronder de vragen)

  1. Wanneer ben je begonnen met het dragen van make-up?
  2. Hoe voel je je zonder make-up?
  3. Wat vind je leuk aan make-up?
  4. Wat zijn je 3 ‘holy grail’ items?

16 Reacties op Tag || Waarom draag jij make-up?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge