Mijn naam is Ilja Seitzinger, 27 jaar, import-Brabander en eigenaresse van Beautypolish. Dit is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en andere gezellige dingen. Liefs Ilja
Social Buttons
Volg mij op Bloglovin’

Follow on Bloglovin
Beautypolish

Persoonlijk || #04 Gewoon wat foto’s

Vandaag heb ik weer een paar kiekjes voor jullie, gewoon wat fotootjes die ik de afgelopen tijd gemaakt heb (deze keer niet zoveel). Ik ga mijn camera weer eens wat vaker pakken, want ik mis het nutteloos foto’s van alles maken wel! Hope you like ^^

Zie hier mijn ALLER eerste vissengraat vlecht… Via via kwam ik op Youtube een tutorial tegen en omdat ik niet kon slapen ben ik het gaan proberen! Om 00:00 uur was ik eraan begonnen en om 00:15 was mijn staartje klaar, ik vind het resultaat best mooi geworden!

Het probleem is voor mij alleen dat ik hem aan de zijkant van mijn hoofd niet mooi vind, maar aan de achterkant kan ik er niet bij 😉

Bij Ikea kocht ik dit heeeerlijk zachte en warme dekentje! Helaas kan ik hem niet op mijn bed laten liggen, want mijn poezen vinden het leuk om hem met hun nagels te bewerken! *bad kitties*

Deze heerlijke vanille geurkaars komt ook bij Ikea vandaan, zelfs als hij niet aanstaat ruik je hem! Hij is goed! Volgende keer als ik er kom neem ik er weer een mee, hij is zijn €3,49 helemaal waard!

Mijn kast staat vol met geshopte goodies, ik vind het wel gezellig om naar te kijken….

Awwwwwwww poessie! Stippie ligt zich uit te sloven voor de camera ^^

50 Reacties op Persoonlijk || #04 Gewoon wat foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge