Mijn naam is Ilja Seitzinger, 27 jaar, import-Brabander en eigenaresse van Beautypolish. Dit is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en andere gezellige dingen. Liefs Ilja
Social Buttons
Volg mij op Bloglovin’

Follow on Bloglovin
Beautypolish

NOTD || Roze ruitjes!

Na lang zoeken, onder een laagje stof, kwamen ze weer tevoorschijn… Mijn imageplates! Ik heb héél lang geen gebruik meer gemaakt van mijn Konad/Stamping spulletjes en kreeg weer eens zin om gezellig mijn nagels vol te stempelen.

Ik heb gekozen voor een simpel ruitjes printje, het lijken een beetje netkousen. Als basiskleur heb ik CC146 van Trind gebruikt, dit is een felle roze kleur uit de lente collectie. Kijk verder naar meer foto’s van mijn Nail Of The Day.

Ik heb gebruikt:

  • Big imageplate SDP-B van Dashica
  • Zwarte Konad stempel nagellak
  • Trind CC146 roze nagellak
  • Sneldrogende topcoat van INM

Ik durf bijna mijn eigen nagels niet meer te vertonen na al die mooie nagellakswatches van Marjolein hier in haar gastblogjes! Maar goed… Ik vind nailart zelf ook altijd erg leuk op kortere nagels, dus hierbij tòch een NOTD van mij ^^

Wat heb jij op je nagels vandaag?

52 Reacties op NOTD || Roze ruitjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge