Mijn naam is Ilja Seitzinger, 27 jaar, import-Brabander en eigenaresse van Beautypolish. Dit is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en andere gezellige dingen. Liefs Ilja
Social Buttons
Volg mij op Bloglovin’

Follow on Bloglovin
Beautypolish

Oma test NIOXIN || Voor dunner wordend haar

Vandaag heb ik een review voor jullie in samenwerking met mijn oma ^^ … Nioxin heeft namelijk een haarverzoringslijn voor normaal tot dunner haar èn dat heb ik niet! Oma heeft de producten een hele poos getest (ze zijn inmiddels op) en vertelt wat ze ervan vindt.

In eerste instantie zouden we een voor- en na filmpje maken, maar dat is door omstandigheden niet helemaal gelukt. Lees hierbij dus haar mening over deze lijn ^^.

De producten van NIOXIN reinigen het haar en de hoofdhuid door talg en ophopingen te verwijderen. De hoofdhuid wordt intensief verzorgd waardoor een gezonde hoofdhuid ontstaat en er sterkere haren overblijven, zodat haarverlies als gevolg van haarbreuk vermindert. Daarnaast wordt elke haar dikker van structuur. NIOXIN heeft een uitgebreide productlijn ontwikkeld bestaande uit zes verschillende systemen. De systemen zijn afgestemd op de diverse gradaties van uitdunning, de haartextuur en de hoofdhuid- en haarconditie afhankelijk van natuurlijk of chemisch behandeld haar. Elk systeem bestaat uit een 3-delige behandeling met een Cleanser, Scalp Revitaliser en Scalp Treatment. Daarnaast zijn er aanvullende in-salon behandelingen verkrijgbaar, zoals Scalp Renew en Intensive Treatment. NIOXIN’s systemen en behandelingen spelen in op de specifieke biologische oorzaken van dunner wordend haar en helpen het haar er stevig en vol uit te laten zien. 70% van de gebruikers van NIOXIN ervaart dikker en voller uitziend haar in slechts vier weken.

Oma testte Treatment #01 voor normaal tot dunner wordend haar.

System 1 is specifiek ontworpen voor normaal tot dun uitziend, fijn, natuurlijk haar. Het vergroot de haartextuur, verfrist de hoofdhuid en geeft een gezonde glans.

3-DELIG SYSTEM

  • Cleanser (150ml)  De cleanser is de shampoo, je gebruikt deze ook als een normale shampoo. Je masseert hem even lekker in en laat ‘m een minuutje zijn werk doen.
  • Scalp Therapy (150ml) Een lichtgewicht conditioner die helpt het haar weerstand te geven en de vochtbalans ervan te reguleren.
  • Scalp Treatment (100ml) Bevat antioxidanten en botanische ingrediënten voor een verfriste hoofdhuidomgeving.

Wat vindt oma ervan?

“Natuurlijk vond ik het erg leuk om mijn kleindochter te helpen met een review, ik probeer ook graag nieuwe dingen uit! Ik ben 65 en mijn haar voelt toch al wat dunner aan, ik gebruik dagelijks schuim om het in model te krijgen.”

“Ik heb alle 3 de producten braaf 3x per week gebruikt en merk daadwerkelijk verschil! Gelijk na de eerste week had mijn haar al een mooie glans, waardoor het al iets gezonder lijkt. De shampoo en conditioner zijn fijn in gebruik en ruiken ook erg lekker. De Scalp treatment heb ik ook netjes gebruikt, maar ik weet niet of dit echt effect heeft.”

Oma 

“Na een maandje voelde mijn haar niet echt dikker, maar het zat wel beter! Ik hoefde geen schuim te gebruiken, het zat wat ‘voller’ en het glanst mooi.”

“Inmiddels zijn de shampoo en conditioner helaas op en ik mis de producten ècht! Mijn haar glanst minder en ik merk dat ik toch weer mouse moet gebruiken… Ik vind het jammer dat de producten zo prijzig zijn, anders had ik zeker de shampoo en de conditioner opnieuw gekocht!”

Nioxin is te koop bij verschillende haarsalons, bekijk hier de verkooppunten. Ook kun je het bijvoorbeeld online bestellen bij www.haar-producten.nl (daar kost deze set compleet € 28,45)

30 Reacties op Oma test NIOXIN || Voor dunner wordend haar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge