Mijn naam is Ilja Seitzinger, 26 jaar, import-Brabander en eigenaresse van Beautypolish. Dit is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en andere gezellige dingen. Liefs Ilja
Social Buttons
Volg mij op Bloglovin’
Follow on Bloglovin
Ilja op Instagram
 

New in! || Guess Talina bag

Ik was erg verdrietig toen mijn favoriete zwarte handtasje overleden was, het was zo’n fijn formaatje! Gelukkig heb ik inmiddels een perfect nieuw exemplaar, een kleintje van Guess.

Ik heb hem nu een week of 2 in gebruik en hij is super handig! Hij oogt vrij klein, maar er kan héél veel in door de brede onderkant. De binnenkant is super schattig en de mooie zilveren details doen mijn hartje sneller slaan. Kijk verder voor meer foto’s ^^

Het is de Guess Talina Small Top Handle Flap Back, een lief klein tasje waar verrassend veel in past!

Afmetingen: 24x15x18,5 cm
Inhoud: 6 Liter
Gewicht: 0.4 Kilo
Materiaal: Kunstleder

Hier zie je de binnenkant van het tasje. I love love love it ^^

Naast het lieve printje zie je ook nog een vakje met een ritsje en een ijzeren Guess labeltje. Aan de andere kant zitten nog wat vakjes zonder rits, voor je lipstick/telefoon/spiegeltje e.d.

De tas sluit met 2 magnetische ‘knoopjes’ en er zit nog een vakje voorop waar mijn Blackberry prima in past, handy!

Ik ben een sucker voor mooie details! De zilveren onderdeeltjes, het gevlochten handvat, de strakke stikseltjes en het lange lak-achtige hengsel… Helemaal mijn ding.

Ik had alleen niet verwacht dat de tassen van Quess van kunstleer zijn, dus géén echt leer! Ik dacht dat je voor zo’n bedrag toch zeker wel een echte leren tas zou hebben. De tas voelt zeker wel stevig aan en hij is heel netjes afgewerkt, maar je betaald denk ik toch ook een groot gedeelte voor de naam.

De tas kost €119,95 en komt bij Bagageonline.nl vandaan.

Bagage Online heeft veel leuke merken te koop zoals; Guess, Bagsac, Oilily, Dakine, Fossil en Cowboysbag. Ze verkopen ook handige koffers en leuke rugtassen van bekende merken.

Daarnaast zijn ze super snel met verzenden, wat natuurlijk een groot pluspunt is! “Vandaag besteld voor 17.00uur, morgen in huis”. Ook betaal je géén verzendkosten en worden de spullen netjes verzonden.

Je kunt zoeken op prijs, maat, kleur, merk of soort tas. Erg overzichtelijk allemaal ^^ Je kunt gewoon betalen met IDeal, Paypal, Factuur of Creditcard.

Vergeet ook niet te kijken onder het kopje Sale voor leuke aanbiedingen!

Ik ben erg blij met mijn nieuwe tas! Heb jij onlangs nog aankopen gedaan waar je helemaal happy-de-peppy mee bent?

34 Reacties op New in! || Guess Talina bag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge