Categorieën
Bloglovin’
Follow on Bloglovin

Follow on Bloglovin
Ik hou van …
Nailart: Regenboog spons nagels

Op YouTube zag ik een filmpje voorbij komen waarin deze Rainbow Nails gemaakt werden. Deze vond ik zó leuk dat ik ze zelf ook direct wilde maken! Zie hieronder nog wat meer foto’s van mijn regenboog nageltjes en een ienie mienie filmpje.

Ik heb gebruik gemaakt van:

  • Een sponsje
  • Pastelkleurige nagellakjes
  • Een glitter topcoat
  • Een sneldrogende topcoat
  • Plakband
  • Nagellakremover + kwastje
  • Een ondergrondje
Kijk hieronder mijn mini filmpje voor een korte uitleg en bekijk hier het originele filmpje met de uitgebreide uitleg.

Wat vind jij van deze Rainbow Nails?
Word jij er net zo vrolijk van als ik?

64 Reacties op Nailart: Regenboog spons nagels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge