Mijn naam is Ilja Seitzinger, 27 jaar, import-Brabander en eigenaresse van Beautypolish. Dit is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en andere gezellige dingen. Liefs Ilja
Social Buttons
Volg mij op Bloglovin’

Follow on Bloglovin
Beautypolish

My Life || Instagram #03

Ik heb de afgelopen maand niet héél veel gedaan, ik zit namelijk nog steeds in de ziektewet en dus voor het grootste gedeelte thuis. Ik heb tussendoor natuurlijk wel wat kiekjes gemaakt en deze wil ik vandaag gezellig even met jullie delen!

Bij Intratuin kocht ik deze glazen toren, deze stond bij de home-afdeling. Het leek me leuk om hem vol te bouwen met nagellakjes en dat is goed gelukt. In plaats van verstopt in een lade staan deze lakjes nu gezellig op mijn bureau. De glazen toren was in de aanbieding voor €12,95 en was ook nog verkrijgbaar in 1, 2 of 4 lagen.

Ook bij Intratuin kocht ik voor €1,50 deze schattige mini pompnoennetjes. Van Marjolein kreeg ik prachtig versierde kastanjes, dus mijn Herfsthoekje is compleet.

Op Ebay scoorde ik dit schattige hoesje voor mijn telefoon, het is een siliconen hoesje met konijnenoortjes en een fluffy staartje (voor mijn Samsung Galaxy S2)

De schoenen/laarzen/sneakers die ik het meeste draag staan in de gang, maar de overige schoenen (ik heb er aardig wat ondanks mijn lastige maat) stonden in dozen onder mijn bed. Bij Blokker hadden ze voor €14,95 dit handige rek!

Natuurlijk moest ik veel foto’s maken van Abby, ze groeit zo snel!

Bij Etos kocht ik deze toffe nagellak, dit is nummer 103. Hier draag ik hem over een grijze basislak, erg mooi!

Ik vind het leuk om te bakken en dan vooral het decoreren. Daarom kocht ik dit leuke boekje met versierseltjes van TaartenDecoreren. Het eerste nummer is €1,50 en daarna €4,95 (met elke keer leuke bakspulletjes)

Met een pakje van Garnier had een vriendin mijn haar geverfd, maar het resultaat leek absoluut niet op het pakje! Het is in ieder geval wel een kleur 😉

Omdat ik al een paar weekjes in de ziektewet zit kreeg ik van mijn lieve peuterspeelzaal kindjes dit canvas (gemaakt door de ouders) Wat een lief gebaar! <3

Elke avond, nacht en ochtend is Abby op haar liefst en wil ze bij me liggen. Dit doet ze op de raarste manieren 😉 en knorren joh!

Bijna vaste prik… Elke week een Marjolein op bezoek! haha

Lekker toetje gemaakt, vers fruit met merengue!

Samen met Abby lekker filmpjes kijken op bed…

Op een regenachtige avond heb ik met Marjolein cupcakes versierd, ze waren nog lekker ook!

Alweer een poosje terug kocht ik bij Ikea wat nieuwe dingen voor mijn kamer. Een nieuw dekbedovertrek en 2 sierkussens voor mijn bed, een nieuw bureaulampje en plastic ladeverdelers voor mijn kastje (die waren helaas een paar centimeter te lang!)

Hier heb ik de nagels van Marjolein versierd met konad en steentjes, best nog een werkje maar het resultaat is wel leuk :)

En op deze laatste foto probeer ik dit artikel te maken, maar Abby heeft besloten dat ze graag in mijn nek wilde slapen haha! Heel schattig en lief, maar héél onhandig tijdens het typen…

36 Reacties op My Life || Instagram #03

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge