Mijn naam is Ilja Seitzinger, 27 jaar, import-Brabander en eigenaresse van Beautypolish. Dit is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en andere gezellige dingen. Liefs Ilja
Social Buttons
Volg mij op Bloglovin’

Follow on Bloglovin
Beautypolish

Lipstick || Rimmel Kate Moss Winter 2012 Collection

Je hebt ze misschien al in het Rimmelschap zien staan, de nieuwe matte Kate Moss lipsticks voor deze winter. Deze 6 nieuwe kleurtjes zitten in een opvallende rode huls, met de naam van Kate erop. Ik heb ze alle 6 geswatched voor jullie, zie hieronder de foto’s.

Van links naar rechts:

113  |  101   |   105   |   111   |   107   |   112

De lipswatches:

#113 is een lichte nude kleur. Voor sommige zal dit de perfecte nude kleur zijn, bij mijn huid vind ik het persoonlijk niet zo mooi.

#101 Deze lieve, zachtroze kleur is mijn favoriet. Het is meer satijn dan mat, maar dat vind ik zelf juist erg mooi. De kleur dekt heel netjes en maakt mijn lippen zachtroze. Deze kleur past goed bij mijn everyday look!

#105 is een mixje van roze met een bruintint. Ook deze heeft meer een satijn finish,

#111 is prachtig rood! Roooood roood! Hij dekt prima en laat mijn tanden iets witter lijken, mooi meegenomen.

#107 is een prachtige kleur voor de herfst, een beetje een donkere bordeaux rode kleur. Hij doet me denken aan die heerlijke donkere wijnballen van de kermis.

#112 is een bruine kleur met een rode ondertoon. Dit is niet helemaal mijn smaak, maar de finish vind ik wel erg mooi.

De lipsticks zijn geen van allen écht mat, maar hebben een mooie satijnen finish, bijna fluweelachtig. Vooral de zachtroze kleur vind ik mooi, dit is echt wel een favorietje!

De lipsticks voelen comfortabel op mijn lippen en smeren lekker romig. Ze blijven best goed zitten, een hapje en een drankje overleven ze zeker! Ze liggen al een week of 2 in de winkel en kosten €9,49 per stuk.

Wat is jouw favoriete kleur?

36 Reacties op Lipstick || Rimmel Kate Moss Winter 2012 Collection

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge