Mijn naam is Ilja Seitzinger, 27 jaar, import-Brabander en eigenaresse van Beautypolish. Dit is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en andere gezellige dingen. Liefs Ilja
Social Buttons
Volg mij op Bloglovin’

Follow on Bloglovin
Beautypolish

Hoera! www.beautypolish.nl is online!

Het is zover! Het is nu 1 januari 2011 en www.beautypolish.nl is nu officieel online!
Vanaf nu vind je alle nieuwe updates op deze website!

Wat is er allemaal anders nu?

  • Als eerste natuurlijk de lay-out. Ik ben wel bij mijn eigen kleurtjes gebleven, roze en zachtblauw… Deze kleuren zag je ook op mijn oude blog, die passen gewoon bij mij.

  • De header! Mijn super lieve vriendinnetje Madelon en haar vriend hebben samen voor mij deze nieuwe header gemaakt. Je ziet mij met mijn make-upjes, terwijl ik mijn nagels aan het lakken ben & mijn poezen Stippie en Heppie zitten gezellig bij mij aan het bureau. Het is dus echt een persoonlijke header, ik ben er super blij mee BEDANKT!

  • Het gedeelte waar je comments achter kunt laten vind ik nu véél handiger! Nu kun je reageren op comments, door op het knopje ‘reageren’ te klikken. Ook kun je smileys gebruiken en je eigen websitelink in het vakje achterlaten, hierdoor komt er een linkje naar jouw laatste nieuwe artikel (veroorloofde spam dus hihi)

  • Verder zie je nog wat andere gezellige dingetjes in de sidebars, zoald de mini YouTube video’s. Hier zul je altijd mijn laatste 3 filmpjes zien en door op de titel te klikken kun je ze ook in het groot bekijken.

  • Natuurlijk kun je mij ook weer volgen, net als op mijn oude blog! Ik heb handige links gemaakt naar mijn Facebook, Twitter en YouTube account. Ook kun je mij weer volgen op Bloglovin, ik zou het leuk vinden om weer al mijn volgers terug te krijgen!

  • Ik heb wel Google Friends Connect in zijn geheel mee kunnen nemen, nieuwe volgers zijn natuurlijk van harte welkom!

Ik ben super benieuwd wat jullie van mijn nieuwe website vinden! Ik hoop dat jullie allemaal weer dagelijks komen kijken op www.beautypolish.nl en lekker veel berichtjes achterlaten :-)

Om te vieren dat BeautyPolish online is, heb ik een hele leuke winactie voor jullie online gezet! Ga zeker even kijken en doe mee!

49 Reacties op Hoera! www.beautypolish.nl is online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge