Mijn naam is Ilja Seitzinger, 27 jaar, import-Brabander en eigenaresse van Beautypolish. Dit is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en andere gezellige dingen. Liefs Ilja
Social Buttons
Volg mij op Bloglovin’

Follow on Bloglovin
Beautypolish

Creabea || Armbandjes

Gisteravond was ik samen met Marjolein in een creatieve bui en zijn we armbandjes gaan maken, gewoon voor de fun. Ik vind ze eigenlijk best leuk geworden, dus ik deel ze even met jullie ^^

Met de nodige tangetjes van Xenos, ringetjes van Ebay, oude armbandjes van H&M en waxkoord van Ebay konden we aan de slag!

Zelf heb ik alleen de wit met gouden gemaakt ^^ haha! De andere 2 heeft Marjolein voor me gemaakt, vooral die met studs vind ik super!

Je kunt het zo moeilijk maken als je zelf wilt! Ik heb gekozen voor een super makkelijk en eenvoudig armbandje, een wit koordje, een gouden ringetje en een gouden slotje. Leuk om verschillende kleuren te maken en tegelijk te dragen. (die dingetjes om de koordjes mee aan een slotje te maken noem je trouwens veterklemmetjes of leerklemmetjes, deze kun je ook wel bij Xenos, Pipoos of Ebay vinden)

Marjolein heeft er meer werk van gemaakt door armbandjes te knopen met waxkoord en kraaltjes/studs, heel leuk!

Maak jij wel eens zelf armbandjes of vriendenbandjes?

37 Reacties op Creabea || Armbandjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge