Mijn naam is Ilja Seitzinger, 27 jaar, import-Brabander en eigenaresse van Beautypolish. Dit is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en andere gezellige dingen. Liefs Ilja
Social Buttons
Volg mij op Bloglovin’

Follow on Bloglovin
Beautypolish

Beautypolish Comics || #32 Ik ben op vakantie!

Hoi lieve volgertjes! Ik ben mijn koffer aan het pakken, want ik piep er een weekje tussenuit. Ik ga lekker even een weekje ontspannen in de Algarve, Portugal. Samen met mijn paps, gezellig met z’n 2’tjes!

Ik heb mijn best gedaan, ondanks de omstandigheden, om een paar artikeltjes vooruit te schrijven… en dat is geluk. Om de dag verschijnt er een nieuw artikel online, zodat het niet helemaal uitgestorven is hier op Beautypolish.

Ik zie jullie snel weer!

Bedankt Madelon voor deze mooie tekening!

34 Reacties op Beautypolish Comics || #32 Ik ben op vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge