Mijn naam is Ilja Seitzinger, 27 jaar, import-Brabander en eigenaresse van Beautypolish. Dit is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en andere gezellige dingen. Liefs Ilja

Social Buttons

Volg mij op Bloglovin’

Follow on Bloglovin
Beautypolish

About Beautypolish!

Hi iedereen, ik ben Ilja Seitzinger en ik ben de eigenaresse van Beautypolish.nl! Een Nederlandse beautyblog met een persoonlijk tintje. Je vindt hier regelmatig nieuwe artikelen over heel diverse onderwerpen, allemaal dingen die mij interesseren… Beauty, lifestyle, plussize fashion, fotografie, zoete hapjes bakken, gewoon een kijkje in mijn leven.
 10 1

Over mij

Ik ben geboren op 9 mei 1988, wat mij nu dus 27 jaar maakt. Ik ben opgegroeid in Rotterdam, waar ik 25 jaar heb gewoond samen met mijn moeder. Inmiddels ben ik een echte import-Brabo en woon ik samen met mijn lieve vriend in Brabant.

Na mijn mbo-diploma ‘onderwijsassistent’ te hebben gehaald heb ik 2,5 jaar pabo gedaan. Deze opleiding paste uiteindelijk totaal niet bij mij en ben ik gaan werken met het ‘jonge grut’… Ik heb 3 jaar als pedagogisch medewerkster (peuterleidster) op 2 verschillende voorscholen gewerkt met 16 kindertjes van 2-4 jaar. Helaas ben ik na 3 jaar (zoals vele helaas) door bezuinigingen zonder werk komen te staan. Hierna heb ik een half jaar bij de Gemeente Rotterdam gewerkt als Administratief Medewerker, maar ook dat project is helaas afgelopen en daarmee ook mijn werkzaamheden. Tot heden ben ik nog opzoek naar een leuke baan in de buurt van Steenbergen Noord-Brabant.

Naast beauty, make-up en nagellak is fotograferen ook een grote hobby van me. Nu ik samenwoon met die geweldige vent van me, vind ik huiselijke-mutsen-dingen zoals taartjes bakken, interieur-shoppen en knutselen in huis ook geweldig!

173

Belle onze poes is op 13 juli 2015 bij ons komen wonen, hier was ze 8 weken oud #Bellepoes

Beautypolish.nl

Op 1 september 2010 besloot ik om een eigen blog te beginnen, ik begon op www.beauty-polish.blogspot.com en heb vanaf die dag gewoon elke dag een artikel online gezet. Mijn plezier erin werd groter en mijn volgers aantallen begonnen te groeien…

Op 1 januari 2011 ben ik overgestapt naar mijn eigen domein, www.beautypolish.nl was geboren! ^^ Ik vind het zo tof om te zien dat er dagelijks nog nieuwe bezoekers bij komen, op bijvoorbeeld bloglovin.

Apparatuur

Foto’s maak ik met mijn Canon 1100D met 18-55, of 50 mm lens. Ook maak ik regelmatig gebruik van mijn externe flitser, de Canon Speedlite 270EX.

PR/bedrijven

Maandelijks heeft Beautypolish ruim 34.000 unieke bezoekers en wordt de website zo’n 61.000 bekeken. Wilt u mij producten sturen voor een eerlijke review of samen een winactie organiseren? Dat kan! Ook ben ik altijd opzoek naar de laatste nieuwtjes en ontvangen daarom graag persberichten. Hiervoor kunt u contact met mij opnemen via het contactformulier onder ‘Contact’ of door te mailen naar info@beautypolish.nl 

52 Reacties op About Beautypolish!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *