Categorieën

Bloglovin’

Follow on Bloglovin

Follow on Bloglovin

Ik hou van …

About Beautypolish!

Hi iedereen, ik ben Ilja Seitzinger en ik ben de eigenaresse van Beautypolish.nl! Een Nederlandse beautyblog met een persoonlijk tintje. Je vindt hier regelmatig nieuwe artikelen over heel diverse onderwerpen, allemaal dingen die mij interesseren… Beauty, lifestyle, fotografie, zoete hapjes bakken, gewoon een kijkje in mijn leven.

Over mij

Ik ben geboren op 9 mei 1988, wat mij nu dus 25 jaar maakt. Ik ben opgegroeid in Rotterdam en woon daar nu nog steeds, samen met mijn lieve moeder en 3 poezenbeesten (Abby, Heppie en Stippie).

Na mijn mbo-diploma ‘onderwijsassistent’ te hebben gehaald heb ik 2,5 jaar pabo gedaan. Deze opleiding paste uiteindelijk totaal niet bij mij en ben ik gaan werken met het ‘jonge grut’… Ik heb 3 jaar als pedagogisch medewerkster (peuterleidster) op 2 verschillende voorscholen gewerkt met 16 kindertjes van 2-4 jaar. Helaas ben ik na 3 jaar uitbezuinigd en ben ik dus opzoek naar een nieuwe baan! Om mijn kansen te vergroten ben ik op dit moment met een thuisstudie tot Gewichtsconsulente voor kinderen bezig, heel interessant!

Naast beauty, make-up en nagellak is fotograferen ook een grote hobby van me en is winkelen mij ook op ‘t lijf geschreven! Ik vind het heerlijk om gezellig met vriendinnen af te spreken, lekker gek te doen, een filmpje te pakken of lekker op een terrasje te zitten ^^

katten

Abby || Heppie || Stippie

Beautypolish.nl

Op 1 september 2010 besloot ik om een eigen blog te beginnen, ik begon op www.beauty-polish.blogspot.com en heb vanaf die dag gewoon elke dag een artikel online gezet. Mijn plezier erin werd groter en mijn volgers aantallen begonnen te groeien…

Op 1 januari 2011 ben ik overgestapt naar mijn eigen domein, www.beautypolish.nl was geboren! Mijn trouwe volgers zijn met me mee verhuisd en inmiddels trekt mijn blog gemiddeld 1250 – 1600 unieke bezoekers per dag ^^ Ik vind het zo tof om te zien dat er dagelijks nog nieuwe bezoekers bij komen, op bijvoorbeeld bloglovin.

Apparatuur

Foto’s maak ik met mijn Canon 1100D met 18-55, of 50 mm lens. Ook maak ik regelmatig gebruik van mijn externe flitser, de Canon Speedlite 270EX.

PR/bedrijven

Maandelijks heeft Beautypolish ruim 34.000 unieke bezoekers en wordt de website zo’n 61.000 bekeken. Wilt u mij producten sturen voor een eerlijke review of samen een winactie organiseren? Dat kan! Ook ben ik altijd opzoek naar de laatste nieuwtjes en ontvangen daarom graag persberichten. Hiervoor kunt u contact met mij opnemen via het contactformulier onder ‘Contact’ of door te mailen naar info@beautypolish.nl 

 

Beautypolish Comics

Éen keer per week verschijnt er op Beautypolish een handgemaakte strip. Deze strips worden getekend door mijn vriendin Madelon en bedacht door ons samen. Ze tekent de strips met balpen en kleurt ze in met pro-markers.

<- Madelon

 

 

.

.

 

 

Gastblogger

Éen keer per twee weken verschijnt er een gastartikel online, deze worden geschreven door Marjolein. Marjolein is mijn vaste gastblogger en is zelf de eigenaresse van Marjolean.nl. Ook de gastartikelen gaan over diverse onderwerpen.

<- Marjolein

 

 


 

46 Reacties op About Beautypolish!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>